doodle2do

doodle logo

Trimsalon

Salonregels

Voorbereidingen op een afspraak voor het trimmen zonder wassen van je doodle of cobberdog:

Zorg dat de hond zo veel als mogelijk schoon, droog en klitvrij is. Bij een veelvoud aan klitten brengen wij een meerprijs in rekening volgens de op de website gepubliceerde tarieven bij "Extra werk".

Zorg dat de hond vrij van vlooien is. Bij het ontdekken van vlooien zijn wij genoodzaakt een meerprijs in rekening te brengen in verband met het reinigen en ontsmetten van onze salon.

Tijdens de trimbeurt kan je niet aanwezig zijn. Dit geldt tevens voor de puppy wenbeurt/ Dit geeft meer rust bij je hond.

Laat je hond goed uit voor het langsbrengen maar put de hond niet uit, de trimbeurt is al vermoeiend voor de hond.

Geef je hond niet vlak vooraf te eten. Een volle maag is tijdens het trimmen niet fijn voor de hond. Jouw hond krijgt van ons al de nodige beloningen.

Wij bellen je wanneer de hond bijna klaar is. Wij houden uiteraard rekening met jouw reistijd. Zorg dus dat je telefonisch bereikbaar bent. Dit geldt ook voor het geval wij vragen hebben tijdens het trimmen van je hond.

De hond kan uitsluitend op afspraak behandeld worden. Mocht de afspraak niet door kunnen gaan dan kun je tot 24 uur vooraf annuleren. Daarna brengen wij € 50,00 in rekening.

Indien je de hond zelf goed bijhoudt doe je de hond een plezier bij een bezoek aan onze salon. Indien de hond veel klitten in de vacht heeft brengen wij noodgedwongen extra kosten in rekening. Het verwijderen van klitten of het verwijderen van een vervilte vacht is arbeidsintensief en onprettig voor de hond.

Respecteer alsjeblieft onze salonregels. Wacht niet te lang met het maken van een nieuwe afspraak. Iedere 8 á 10 weken is de meest voorkomende periode tussen twee trimbeurten in.

Privacy verklaring

Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben, bijvoorbeeld om met u te corresponderen. Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kun je op ieder gewenst moment verzoeken jouw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen. Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Doodle2do aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

doodle trimsalon salonregels
salonregels